V jesennom období prenášame mnohé rastlinky, ktoré letníme opäť do interiéru. V mnohých prípadoch ide o druhy, ktoré sú okrasné listom, napríklad dracény, juky, či palmy, ale aj iné.

Ak chcete, aby tieto rastlinky boli počas celého roka krásne a zdravé, doprajte im “expresnú” výživu priamo cez listy. Určite ste počuli o tom, že rastliny prijímajú výživu nielen pomocou koreňov a zálievky, ale aj prostredníctvom listu a v podstate pomocou celého tela. Aplikácia hnojív priamo na list zabezpečí okamžité pôsobenie a už po niekoľkých použitiach je viditeľná zmena farby a rastlinky sú krajšie a sviežejšie.

Ideálnou voľbou pre priamu aplikáciu je FLORIA Listová výživa na palmy a zelené rastliny. Vďaka tomu, že toto hnojivo je už pripravené na aplikáciu, nemusíte ho riediť a rozmýšľať nad správnou koncentráciou. Zmáčadlo, ktoré je obsiahnuté priamo v tomto hnojive zabezpečí, že živiny zostanú priľnuté na liste a a ten bude dokonale prekrytý po celej ploche.

Listová výživa na zelené rasliny a palmy

FLORIA Listová výživa na palmy a zelené rastliny

Aplikácia FLORIA Listovej výživy na palmy a zelené rastliny je naozaj jednoduchá. Stačí krátka chvíľa a vaše rastliny budú opäť vyživené.

 

FLORIA Listová výživa na palmy a zelené rastliny

  • obsahuje živiny v ľahko prijateľnej forme
  • jednoduchá aplikácia na listy rastlín
  • pripravená na priamu aplikáciu
  • zmáčadlo zaistí lepšie pokrytie listov listovou výživou
  • nedochádza k premokreniu substrátu
  • aplikácia postrekom 1x týždenne